maskerad

Jahapp, då blir det till att festa till det idag dåra, dessutom ska vi vara utklädda, haha får se hur denna kväll kommer att sluta, men bra hoppas jag ju självklart på =) Har nyss kommit hem ifrån Haninge Centrum, käöpte en väst till mitt hjärta! Har tagit mig en dusch, och måste nu göra mig i ordning, men vi hörs av senare....
Kommer att ta massvis med bilder sen, så de kommer ni ha roligt med att se på sen =)
Hörs & störs.. Pusss

Kommentera mera!
Postat av: hannah

sv; låter som en härlig helg! :) kram

Postat av: Jenni, mamma till Nova & gravid

Då tycker jag du ska läsa lite mer om kvinnomisshandel och den psykiska biten innan du yttrar dig. Detta är det dummaste jag någonsin hört komma ur dig.

2010-10-30 @ 14:13:08
URL: http://jennisfamilj.blogg.se/
Postat av: Merima

Vill du vara med och tävla om Britney Spears nya parfym Radiance? Besök då min blogg och delta i tävlingen. Reglerna är enkla men läs genom dom.

Lycka till ;)

// (gunbitch.blogg.se)

2010-10-30 @ 16:45:16
URL: http://gunbitch.blogg.se/
Postat av: Linda

Jag håller med dej Malin angående kvinnomisshandel! Helt klart rätt! Dom får fan skylla sig själva. Om man vill stanna kvar då ska man fan inte gnälla. "men jag älskat ju han" bad fan finns det att älska?! Nej fan, sluta gnäll å lämna skiten istället.

2010-10-30 @ 22:02:15
URL: http://lindusbindus.blogg.se/
Postat av: Jenni, mamma till Nova & gravid

Då undrar jag vad det är för idioter som håller med dig, när du säger att det "BARA är att sticka" Vem som helst som varit i den sitsen du säger VET att det inte är så BARA.



Jag skriver om det jag vill, i detta fall blev jag jävligt irriterad hur man ens kan resonera som du gör. Du tycker det du tycker, jag tycker det jag tycker. Jag skriver vad fan jag vill, du likaså. Men jag trodde du var smartare än så.

2010-10-30 @ 22:53:47
URL: http://jennisfamilj.blogg.se/

Ditt namn:
VIP?
Din mailadress:

Din bloggadress:

Din kommentar: