Hämta Puppy

Vi har nyss ätit, tacos vart det, fufan vad det är gott. Nu ska vi ta och gå ut med hundarna, det fattas en hund, men henne ska vi knata och hämta hemma hos Linda.... Japp hur som helst har dagen vart kanon....!! Nu ska ja dra. Hörs och störs..Pusss

Saknar

Jahpp, då var det sista dagen på denna fina Oktober månad hehe, min månad :) Jag saknar mina hundar Bozz,Happie har Maria. Puppy har Linda och Peter, Har visserligen en hund här hemma, men saknar endå de andra...
Men jag VET att de har det bra där dom är och kommer någon gång under dagen hem igen:)

VAD SKA MAN GÖRA IDAG DÅ???? Ska bjuda Kent och maria på middag iallfal...
Men vi hörs och störs senare, Pusss

HAHAHHAHA

Aaaa vad ska jag skriva om nu då! Blir rätt chockad över vad folk hakar upp sig över andras åsikter.
Alla kan inte tänka som just DUUU GÖR, tyvärr jag är ledsen... Men tänk om alla tänkte som dig, hur fan skulle detta samhälle se ut då? Låt det va och aceptera andras människors åsikter...
Jag är JAG och du är DU!! Låt det vara förbli så....Dessutom stör man sig så otroligt mycket på vad en annan skriver, ja lägg ner, följ då inte den människans blogg! Är det så svårt ????
Ja jag har inte sååå mycket mer och skriva om förutom att ja kom hem för en stund sen, vart en tidig kväll för min del... Roligt hade jag också tills en viss person böra beteé sig som ett svin... IN i detaljer behöver jag inte gå in i :P Men men hur som helst så har jag haft det trevligt, vi hörs och störs som i vanlig ordning...
Puss puss

maskerad

Jahapp, då blir det till att festa till det idag dåra, dessutom ska vi vara utklädda, haha får se hur denna kväll kommer att sluta, men bra hoppas jag ju självklart på =) Har nyss kommit hem ifrån Haninge Centrum, käöpte en väst till mitt hjärta! Har tagit mig en dusch, och måste nu göra mig i ordning, men vi hörs av senare....
Kommer att ta massvis med bilder sen, så de kommer ni ha roligt med att se på sen =)
Hörs & störs.. Pusss

Fredags mys

Det blir för våran del fredagsmys Har hyrt tre filmer, hoppas att vi orkar se alla !! Men om INTE ja då hinner vi se någon annan dag då filmerna inte ska in för om en vecka, vilket är bra!!
Filmeran vi hyra var dessa......

Nej nu vart det ändrat och vi får besök och ska ta en öl istället, kan ju bli trevligt, haha men då hoppar vi filmerna för ikväll :P Men som sagt det är de här filmerna som vi när det nu blir inom en vecka iallfal, ska se....
Då vet ni det åp, men vi hörs senare tjingeling!! Pussss
Herreguuuuud vad planerna snabbt kan vända :PPP


Men vi hörs och störs pussss

Hur fan tänker människor ?

Jag undrar verkligen hur Människor i övrigt tänker, jag vet redan att alla tänker olika, men det är just en sak jag tänker på.... Ja då undrar säkert ni vad jag menar !! Självklart menar jag KVINNOMISSHANDEL. Blir man utsatt som kvinna av påhopp, av sin make, man, sambo ja vad det nu kan vara, stannar man då kvar ???? DET BLIR INTE BÄTTRE, INSÉ DET!! Ursäkta men jag tycker inte ett dugg synd om de kvinnor som utsätts på detta sätt, för deras liv är ett DUBBELLIV.
Till er som lever så, vänd om, dessutom har ni barn så vill ni vill inte att era barn ska se dig som mamma bli slagen, kanske fysiskt / psykiskt, det är lika illa!! Förstå det !!
Fan att människor inte förstår. Tänk till en extra gång, om du inte vill så brutalt misshandlad att du aldrig mer kommer att kunna gå eller kanske ännu värre mister ditt egna liv!! DITT VAL!!
Tyvärr så kan ju inte en anhörig göra så värst mycket, för dessa människor är så vana vid att leva, de så kallade dubbel livet, då dem i de " sociala " umgänget är trevlig snäll och inte har så värst mycket problem. Men som blir rena motsattsen när man kommer hem igen. Om man råkar säga fel ord, gör de minsta fel eller kanske rent utsagt bara missförstår varandra.
Ja jag orkar inte ens blogga om denna sak nu.... Som sagt inget synd om dessa människor. Alla väljer sin väg, men kan iallfal säga att det är jävligt TRAGISKT!!
FINNS DET NÅGON SOM ÄR UTSATT MEN SOM INTE VÅGAR PRATA OM DET, ELLER SOM INTE VÅGAR KOMMA UT MED DET, JA OCH DESSUTOM KANSKE HAR FAMILJ, JA DÅ SÄGER JAG BARA EN SAK! DU ÄR INTE VÄRD DINA BARN OM DU ÄR ETT SÅNT EGO SOM ENBART TÄNKER PÅ DIG SJÄLV. SLUT!!!! :@
Vänd om och gå din väg in i det så kallade riktigt, verkliga Livet!!

??????????

Ett stort ? är det för min del nu, jag har verkligen inte en aning om vad jag ska göra idag, men i morgon blir det till att tag sig några glas iallafal. Mumma, var ett tag sen jag festa till de lite nu =) Så morgon dagen ser jag fram emot!
Ge mig tips, vad ska jag göra idag ????
Filmkväll? Hem till mamma ?hem till någon kompis `?Gå lägga mig ?
Eller något annat bra tips :P ????
Hjääälp, dööör av uttråkigheter.....
GaaaahhHhhHgGgGaAaAa!!!!!!
Hörs & störs Puss

Fredag

Jahapp, då var man hemma igen efter sista dagen i skolan för denna vecka underbart! Var mening att vi skulle dra på kryssning idag, men väljer att gå ut i morgon istället, kommer bli skojjsen de också.
Har hunnit gått i skoagen med hundarna, kom hem gav de mat, även mig själv:P Ska snart åka till handen centrum för att gå på bolaget, lika bra att köpa idag tills i morgon.
En vin blir de till mig och någon cider, Killen vill ju enbart ha öl han, tråkigt ! :P
Hur som helst så kommer jag in senare igen för att blogga, nu måste jag iväg, men vi hörs sen.
puss

Trött!

Nu är denna dag / kväll över för min del, har vart en rolig dag. Men har gått rätt segt endå :P
Tjejen som hade tiken som ville låna bozz i avel värka ju fan inte frisk asså!! hahahha Helt otroligt, finner inga ord för henne, Hur folk kan bete sig, hahaha. Jaja hur som helst så orkar inte ja hålla upp mina ögon mer! Är jätte trött, men jag lovar, ska blogga bättre i morgon, och ni som undrar om robban fick förlängt, så är svaret JA :)
Kanon det =)
Men vi hörs i mrogon puss och godnatt

Fullt upp

hejsansvejsan!! Hopaps att ni har det toppen bra, för det har jag. Förutom att dagen är full proppad med saker.
Jag hade skola, svenska lektion :) Det gick väl sådär. Lektionen gick ut på att VÅGA PRATA Visst vågar jag det. Men det finns inget värre än att prata inför en klass, vad tycker ni, har du problem med det, eller gör du det hur enkelt som helst ??
Jag har vart hemma ett tag, men har vart ute med hundarna, städat, hängt tvätt, även satt igång fler maskiner.
Ska snart börja laga mat, men det blir bara pulver mors och kok korv :P Helt okej ibland faktiskt!
Sen kommer Marie hit, hon som äger min Hane här hemma, jag är ju som sagt bara fodervärd :( Men men Han ska iallfall para sig idag, hoppas att det är en fin tik... Då han förtjänar fina damer =)

Sen senare kommer nog mitt hjärta hem, ska bli spännande då hans arbetskontrakt gick ut idag. Han skulle åka in till kontoret för att se om han får kontraktet förlängt :) Håll nu tummarna för det!
Ja jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer nu, då jag hör att maskinen är klar, dags att hänga tvätt igen då =)
Men vi hörs och störs senare....
Puss pusss

Surrogat mamma!

Jag låg i soffan och zappa runt lite på våra få kanaler vi har, haha. Så fastna jag på kanal 4 Då det är debatt om surrogat mamma, vad tycker ni om det ? ska de gå igenom, eller ska det inte ?
Jag tycker personligen att de ska gå igenom för en del.....
Blir så irriterad, nästan ledsen när man tänker på att faktiskt inte alla kan få barn Och en del behöver fan bara kolla på ett par kalsonger och bli på smällen, Livet är bra orättvist!!
Så vad tycker du om detta? Skulle du kunna ställa upp att bli en surrogat mamma ?
Eller så nu absolut INTE kunna ställa upp på en sådan tjänst ?
Berätta gärna vad din åsikt om detta är ?
Nu ska jag nanna kudde. Hörs och störs i morgon natt natt
Pusss

Äntligen

Nu är jag äntligen klar med mina uppgiter, skönt! Johanna var här på en fika, hon hjälpte mig även lite på traven till mitt Repotage :) Även de känns som ett bra arbete jag lyckats med. I morgon blir det att skicka iväg min observation jag ska göra klart! Vet nu exakt vad det blir jag ska observera. Jag känner mig just nu helt upp i varv då jag har druckit mycket kaffe, samt fått i mig en bit av den goda " brölopps tårtan " mumma. Om du inte har prövat den tårtan, så tycker jag absolut du ska smaka en bit till kaffe rasten, Viktorias & Daniels var det!
Så här ser den ut, ni som inte vet ! Pröva den.
Den bara smälter i munnen. Kanon god.
Nej nu ska jag gå runt och plocka lite här hemma, innan det är dags för att krypa ner i sängen.
Men som vanligt så hörs vi och även störs :P
Puss puss och godnatt

ut i regnet

Nu ska jag ge mig ut i regnet för att möta upp en vän som jag faktiskt varken träffat eller har pratat med på en lång tid. Ska bli skoj faktiskt :) Kan vi snacka lite samt att hon kanske kan hjälpa mig lite på traven med mitt Repotage, jag är Alltid trög i starten :P haha vilket kanske inte är så jätte ovanligt, men endå...
Vi kommer att höras senare igen, Lägger upp lite bilder sen ;)
Pusss

Goodiebag

Här har du även chansen att vinna en goodiebag =) Du kommer INTE att bli besviken om just DU vinner!!




Här har ni den udnerbara " hemliga " goodebag. Passa på nu!!




Pusss

chansen till en parfym?

Ja vill du ha chansen att vinna en ny doft ? Ja då ska du vara med på denna Tävling Skynda er nu, den kan ju som sagt bli just DIN =)
Puss

Rösta på mig..

Klicka in här för att rösta på mig så att jag vinner denna tävling, gör det NU NU NU !!! =) Litar nu på er
Hörs och störs tjingeling....
Pusss

te brake

Måste ha en stor kopp varm Te till mina studier, tråkigt när det är så mörkt och kallt ute!!
När jag väl är klar med studierna ska jag unna mig en fika, och bara slappa, kanske om man tar fikan hemma hos någon eller lyckas får hit någon :) De återstår och se.











HAR NI NÅGON TEA FAVORIT ?

Berätta isåfal vilken du föredrar,???



Personligen så har jag vanilj som är min favorit.. :)
Passar bra till alla tillfällen ;)
Nu ska jag fortsätta Vi hörs och störs & Pussss





Vad gör vi ? Nu köör vi

Vad gör vi, nu gör vi!!!!
Äntligen ska jag sätta mig ner med en kopp tea och göra mina arbeten,
Hörs och störs sen.
Puss och hel, leverpastej :P

Hjälp!

Jag kommer verkligen INTE igång med mina skola arbeten, vad ska jag ta mig till ?? De ska in i morgon.
Inte bra de här!! Någon som vill hjälpa mig ? hahaha fan vad detta känns tungt. hjälp hjälp och ännu ett skrik på hjälp är vad som behövs känner jag!!

Motionera mera

Jag kom och tänka på att det är inte bara att äta gott hela tiden, Man bör motionera....
Så länge du gör de i bra mängder så kan du unna dig nästan vad du vill :)
Därför säger jag till alla, och till ( mig ) MOTIONERA MERA!  Perfect om du har en hund eller fler, då har du anledning till det också, vilket jag faktiskt har, visst de är ju ett litet fusk, för då är man illa tvungen, men ni andra då???? Vad ska vi göra med er ?!? Någon som har bra svar på ?
Hur som helst så har jag vart ute med hunden, hunnit med en skön dusch, och äntligen är mitt♥ hemma.
Kom på att vi ska bjuda över någon på fika idag, till utbyte av lite läxhjälp :P haha nejdå nu ljög jag. Men lite hjälp skadar ju aldirg. Men det är så att vi köpte en BRÖLOPSTÅRTA som vi tog ur från frysen igår, som kanske bör ätas idag:P mumma vad smarrigt de ska bli och en stor kopp kaffe till de....
Nej nu ska vi se om vi hittar en fika sugen människa / människor.
Hörs och störs om en stund igen.
Pussssssssssss

Toast

Nu vart jag hungrig och kommer att göra mig en TOAST det är både gott och går fort, samt är det mättande :)
Ser det inte OTROLIGT smarrigt ut ?? hehe
Nej nu ska jag äta de, med ett glas mjölk, hörs sen Tjingeling
Hörs och störs Pussssss♥

Sömnproblem ??

God morgon, God dag.
Vilken helvetes natt jag har haft, kunde först inte somna för jag frös, sen vart de för varmt och så höll de på hela natten. Jag vart ju tokig utav de... Jävla tur att man kunde ta sig ett piller som hjälper en till att somna, Ibland är det faktiskt värt att ta ett.
Har någon av er allvarlig problem med er sömn?
Visserligen hade jag det dock inte nu bara för att ja har feber, men själva sömnproblemen i sig är så otroligt jobbiga.
Jag personligen rekomenderar starkt att gå till läkarn för att få hjälp att fixa till sömnproblemet. Man har ingen som helst lust eller ork annars med att göra andra saker.
Vart tyvärr ingen skolan för min del idag heller, då jag höll på att frysa hjäl, synd att de inte fanns piller som gör att man kände sig exakt, men och andra sidan vet jag att alla människors tempraturer är inte en annan sig lik iallfal.
Hahahhaa! Men bara själva tanken lät ju bra eller ??
Tänk dig en febrig dag / kväll, du pallar inte hänga med polarna ut på middag och kanske en bio på grund av detta, så erbjuds du ett `NORMAL `Piller kan vi ju kalla de, så vipps var problemet borta!! ?
Hahhaha nej nu får jag sluta att fantisera :P Ska försöka få något vettigt gjort nu istället.
Hörs och störs sen. Pusss

godnatt

Nu ger jag upp för idag. Ses i morgon igen, Natt natt

tävling

var med du också finns säkert något för just dig. HÄR Lycka till
Puss

Tråååk

Vad ska jag göra nu vad ska jag göra nu, vad gör jag nu ??????????
PUSSS

Det går bra nu

Hej hej!!
Kom just hem ifrån skolan, och vet ni vad..... Tror att provet gick KANON BRA så är känslan, och ibland ska man ju gå på den, eller är det inte så, nu vet ni självklart inte vilken känsla vi pratar om, men jo de ska ja såklart berätta.
Magkänslan, vad annars?? :P
Tror minst på ett
Inte så dåligt va ? Finns ju värre betyg :P
När jag kom hem så hade mitt hjärta vart ute med hundarna, dessutom lagat mat. Wokade grönsaker med en stark kycklingkorv :) Mums mums var de med den maten.
Nej nu ska ja plugga vidare, och hoppas på roliga nyheter snart, så att jag kan meddela er något kul :)
Hörs och störs Pusssss

Nu är det dags!!

Nej nu går bussen om tio minuter, så får raska på nu!!
Hör av mig sen när jag kommer hem igen, för det är ju prov nu, känns inte så jätte bra, men det går nog fint ska ni se!!
Hörs senare Pussss

Katastrof

Hallå hallå, ja jag har verkligen haft en jobbig dag idag, har inte hunne med ett enda inlägg heller, tråkigt!!
Jas som tycker det är så roligt och blogga.
Men men nu kommer ju ett. Denna dag börja i katastrof, börja 9 på lektionen, bussen kommer 08:40 så jag hinner dit i tid, men tror ni inte att morgon trötta jag vakna försent ?? JOOO, Helvete för de. Hur som helst så gick jag upp till tåget och tog tåget som skulle komma 08: 55 så jag inte kom så mycket sent, men de var ju försenat de också.
Fy vilken dag... Hur som helst så gick lektionen bra.... Efter skolan så köpte jag mig en kaffe till mig, och en kaffe till nattis, då jag mötte henne vid bussen så att vi åkte hem tillsammans. Hon ska ju ha barn och var idag på någon andningskurs ;) Hon tog de dock med en nypa salt, med Mario där emot hade gått in i de rejält :) hehe ja hur som helst så kommer de gå som de går, och de kommer att GÅ BRA!! Ja gick med henne ut med hennes hundar, och jag hämta även mormors hund Billy så de fick leka av sig... De var kul för dom!!
Sen gick jag upp så prata vi lite, har även kommit på en Observation jag ska göra också, får bli en hundrastgård på söder :) Blir bra de.
Mamma kom över på fika då jag hade lovat henne de, men de vart inte långvarit då jag faktiskt har kvällskurs i ENGELSKA IKVÄLL! Har dessutom ett prov, fan men de kommer nog att gå bra de också.
Nej nu måste ja fortsätta här hemma, då jag har en del att förbereda innan ja ska åka iväg igen.
Men vi hörs av senare igen... :)
Hörs & störs på er.... Pusssss

Bebisar väntas

Godkväll på er, jag kom just hem efter att ha vart på en fika hos bästa Nattis :)
Vi drack kaffe, och snacka skit som i vanlig ordning, inge nytt med det hehe.
Ja vad ska man annars fördriva tiden med om man inte kan prata om andra, det är ju även roligt att bara titta på folk, man ser alltid något nytt. Hur som helst så har vi gjort ett litet test igen, det var att vi kolla HJÄRTLJUD på en av mina hundar, och vet ni vad, Hon ska ha bebisar.... Detta var dock inte planerat, men men, kommer att gå kanon bra.
Så är du intresserad av en liten bebis valp, en Chihuahua så kan du höra av dig !!
Detta är dock INTE MIN hund, men hon kommer inom kort vara så här stor, det vet jag, Lider faktiskt lite med henne.
Nu måste jag plugga lite, då jag har ett engelska prov i två kapitel, har inte ens öppnat boken ännu, på tiden att jag gör de innan jag somnar, så att jag fixar detta prov.
Men vi hörs och störs, som i vanligt ordning ;)
Godnattt
Puss & Kram ♥

Pumpa Rumpa !!

Hallå hallå!!
Jag är nyss hem kommen efter att ha vart och storhandlat på Maxi Nu ljög jag, inte direkt storhandla men handla hem de vi behövde så som kyl varor.
Sist men absolut inte minst så köpte vi hem en PUMPA !! HAHA
Det är ju som sagt snart dags att börja dekorerar med spökligheter, vad ska ni själva hitta på alla helgonas natt ?
Någon/ några som har bra förslag till vad man ska hitta på för skoj, utan att man ska klä ut sig, vilket jag redan vet, samt gräva ur vår pumpa :) Men annars då, vad ska man hitta på?
Ge mig gärna förslag till den dagen / natten:)
Hahahaa, skön bild eller håller ni inte med om det ???
Man kanske ska klä ut sig till en pumpa, och visa rumpan :P hahahhaha Klockren jue.
PUMPA-RUMPA HAHAH ja ni, är de något ni skulle kunna ha målat under kläderna denna kväll ?
Skriv gärna och berätta?
Roligt och se vad folk skulle kunna göra =)
Nej nu ska jag fixa lite mer här hemma, sen ska vi hem till Nattis

Hejsvejs Pussss

Skål!



Bjuder på denna video från den gamla goda tiden innan Nattis hade en bulle i ugnen.


Ruuuullletååårrta!

Hej hopp, Nattis här. Just nu sitter jag och Mallan å fikar med rulltårta (malmötårta) och kaffe. Tänkte bara slänga in ett inlägg eftersom stumpilumpan inte bloggat något idag, då tycker ni säkert att jag ska ta å skriva nått på min blogg också men inte nu. Har fortfarande ingen lust till det, så jag skriver några rader här istället :)

Ska fortsätta snacka skit och proppa i oss våran malmötårta å bara må gött!




Peace out bitches!


Tävlingar

Nu har jag vart med i ganska så många tävlingar, man kan ju alltid hoppas att man vinner någon av dessa tävlingar :)
Håll tummarna för mig, nu är de sängen, Godnatt

Sova

Jahapp, då är det snart dags för att ta natten då, är så fruktansvärt trött!
trött, trött och återigen trött, kan det bero på vädret tro ???
Denna söndag bleb tillsam, men massor med läxa :)
Har inte alls mycket att skriva om idag Men hoppas att de blir annar i morgon...
Nu blir de en dusch, sen sova, natt natt
Hörs och störs i morrn.
Sweet dreams, Puss

Sova

Jahapp, då är det snart dags för att ta natten då, är så fruktansvärt trött!
trött, trött och återigen trött, kan det bero på vädret tro ???
Denna söndag bleb tillsam, men massor med läxa :)
Har inte alls mycket att skriva om idag Men hoppas att de blir annar i morgon...
Nu blir de en dusch, sen sova, natt natt
Hörs och störs i morrn.
Sweet dreams, Puss

Vampyr

Vi satt igår jag och mitt ♥ och kolla på alla twilight filmer, mycket bra filmer tycker jag personligen. Killen är inte alls lika mycket för dom som jag faktiskt är.
Hur som helst så planerar vi vad vi ska göra på Haloween, någon som har bra tips om vad man kan göra för skoj, vi ska iallfal vara vampyrer både jag och min älskling. Har beställt allt vi behöver till att bli en vampyr, fan de vart dyrt :P Men värt för en lyckad kväll =)
Hur som helst sås ka jag ta och ta ut mitt vitlöksbröd ut ungnen nu :)
Ska bli så mumsigt gott
Otroligt vad detta bröd kan smaka bra, visserligen är jag en människa som ÄLSKAR vitlök ;)
Hörs & störs senare.
Pusss

Klar

Nu är jag äntligen klar men hela Svenskam uppgiften, förutom att de blir fel när jag skriver, kan inte riktigt göra mina indrag som är viktiga, i morgon har jag ännu en ny svensa uppgift att göra, ett Repotage är vad som gäller då.
Samt en observation i samhäll, dessutom har vi engleska prov på Tisdag. Plugga blir de att göra denna vecka.
Fullt upp.
Måste göras så man får betyg :)

Nej nu ska jag skicka iväg upp gifterna sen göra mig i ordnign för att ta en fika, hemma hos någon :P

Vi hörs puss å kram.
Hörs och störs.


Godnatt

Idag som ni märkt så har det inte hänt ett skit för min del, förutom att jag fick låna pengar =)
De var kanon, då denna månad är den värsta på hela året :S Men men pengar kommer och pengar går brukar man ju säga :P
Jag är ingen som spar på de jag har, de är ju till för att leva, inte sant :P
Så länge räkningarna, samt hyran är betald så gör vi vad fan vi vill :)
Nej i morrn kommer det nog att bli ännu mindre bloggande för min del, då de är SÖNDAG, vilket innebär att jag måste göra klart allt annat som har med skolan att göra..
Sen är de ju skola på Måndag igen, då är det bara tuta och köra, och för hoppningsvist har jag blivit klar med mina uppgifter då....
Prov i Engeska på Tisdag också :) Ska nog gå bra ska ni se =)
Nu ska jag sova, natt natt & Puss
Hörs och störs.

Lördag

Denna Lördag är tråkig, hoppas den snart är över, Tråk, tråk och återigen tråååk. En massa jävla plugg är vad som gäller, men nu ska ja sätta igång, ska försöka lägga in ett normalt inlägg här sen när jag är klar :)
Kram så länge.
VI HÖRS OCH STÖRS TJINGELING

Promenad

Jag vill ut och gå nu en lång lång promenad, efter denna middag är jag helt över mätt :P
Visst får skylla mig själv att ja åt mer än va ja skulle gjort :P
Men de är så lätt hänt då de är gott! haha
Nej nu ska ja göra mig i ordning för en promenix Men vi hörs och störs senare...
Puss

Trött

God dag, har ännu inte riktigt vaknat känner jag.
Men ska försöka laga ihop en maträtt, får nog bli spagettei & köttfärsås. Inge fel med de, det är gott som bara den jue, eller ?

Jahapp vad ska man gör idag då?
Jag vet att ja har läxa jag måste göra, lika bra jue så man kommer ikapp en del i skolarbetet, känns inte så kul att ligga efter en hel del, som jag faktiskt gör nu.
Jaja gott folk, nu ska ja börja med matten, hörs senare, tjingeling.

Fredags mys

Idag har de vart fredagsmys..
Skööönt.
Började dagen med att plugga lite, drog förbi mamma en stund, sen hem igen för att betala räkningar :P
Sen vart de hem till Nattis, där bjöds de på kaffe, samt chokladpudding med grädde. Gott men för mättande :S
Hur som helst så sitter jag och mitt ♥ nu och kollar på twilight 1 :P
Sen ska de bli sängen så man kommer upp i hyfsad tid i morgon, haha.
Vi hörs i morgon igen, Godnatt

Räkningar

Fy 17 vad surt det är att få hem räkningar, samma visa varje månad. Tröttsamt.
OM man vore rik, ja de hade vart något va ??? :P
Hur som helst så är mina betalda, eller ja inte riktigt dom kommer att dras på Måndag, och gissa hur mycket ja har kvar efter de :P hahaha ja de är inte många kronor :P
Mitt ♥ börjar bli bättre, och vi funtar på att laga ihop en middag denna härliga, snöiga dag :)
Snö redan i Oktober, ja vad ska man säga om de ?
Jag saknar redan sommaren igen!!
Nej nu ska vi laga mat, hörs och störs sen igen.
Puss på rei

40 grader feber ::::::::::::(

hej hej!! / Godmorgon.
Min käraste ligger med sjuk hög feber, han brukar aldrig ha feber, å pang så kommer de med en stor smäll rakt över honom.
Vad ska man göra ?!??!? Ja ska ialafall ta och köpa ipren till honom, en cola och blåbärsjouce.
Själv sitter jag just nu med färg i håret, försöker färga över de röda, allt går dock inte bort, men men ett försök har ja iallfal gjort.
Nu ska ja faktsitk ta och tvätta ur de.
Sen möta nattis för att gå till centrum skulle ja tro =)
Men vi hörs av senare. Tjingeling..-...
Hörs & störs
Pusssssss

Brr

Hallå där!!

Jag och nattis träffades med hundarna och lät dom springa av sig lite í hundparken... Efter de så gick vi till mamma och fika det vart först en drink, coke&flow :P Smarrigt...
Efter de en kaffe...

Nu sitter vi kvar här men ska snart ska vi väll börja röra oss, Nattis kan ju inte missa Lyxfällan ikväll, då de tydligen ska vara en rolig tjej med i programmet idag :P hahhahaa Vill ja också se.

Hur som helst så ses vi sen igen.
Ska vara lite social nu.

Tjingeling, Hörs och störs...


Irriterad

Aldrig blir de som de sägs, vad händer med ärligheten nu för tiden? ,det finns många jag hatar, många jag blir irriterad på.
Och just nu vart jag irriterad på en människa
Värkar som att människor idag lever för att ljuga, eller helt enkelt inte hålla de dom säger.
Av någon konstig anledning så känns de som att detta kommer att bli en vardag i samhället i framtiden.
Ljug, du ska ljuga för att komma någon vart i livet... Så kommer de stå som rubrik i tidningar i framtiden.
Ja de kanske är så man ska göra. Kanske själv ska börja med de!
När man väl planerar något så spricker planen lika fort som planen är sagd på...
Om ni förstår hur ja menar.... Usch vad irriterad, jaja hur som helst så skiter ja i detta just nu, hahaa nu ljöööög jag
För jag skiter inte i detta, nu jävlar ska de lösas, och de är på en gång.
Ska aldrig mer planera eller säga något överhuvutaget lika bra att hålla käft och se glad ut :p
Hörs senare
Pusss

Beslutsångest

Fan vilken jävla beslutsångest!!
Vi vet inte hur vi ska göra, de är så att vi har en hytt på cindirella som är bokad och klar.
Men nu ska en del inte åka med, då har man bestämt att alla ska ses på lördagen, samma dag då man kommer hem från kryssnignen för att fira både syrran som fyllt år, samt lasse som fyller år.
Men jag har fan inte ekonomi för båda dagarna, vilken ska man välja ??
De värkar även som att killen inte följer med på nått av de, då han ska göra en annan sak, emn men får se hur de blir med denna sak då ??
Om jag väljer Kryssning ja då blir de ingen utgång på Lördagen tillsammans med alla andra.
Dessutom måste ja få med mig en till som vill åka med mig.
Väljer jag utgång, ja då blir de det, och dessutom med alla, vilket är roligt...
Beslutsångest!!
Vad skulle nu gjort ?
Snälla ge mig förslag ?!?!??!?
Ja ska de bli kryssnignen ??????????????????????????????????????????????????
Eller
Eller ska vi ta en runda inne i stan med hela gänget ???
HJÄLP MIG NU =)
HÖRS OCH STÖRS PUSSS

trött

Jag känner mig så otroligt trött, vet inte varför. Kan de vara att de inte är sommar, kallt som fan ute, man vill ju bara krypa ner under täcket och vakna upp igen när de är varmt och skönt.
Jaja hur som helst så kom jag hem från skolan för en stund sen, hade svenska idag.
De gick väl bra tror jag =)
Jag ligger efter en hel del med massor som jag faktiskt måste få gjort nu under helgen.
Det som skall göras är
• Observation
• Repotage
• Engelskan
• de som ska göras om i svenskan
Ja som ni ser så har jag att göra: P
Och om jag hinner ska ja skicka iväg vg-mvg uppgifterna i Psykologi också =)
Det beror på om ja hinner med allt annat..
Ja snart så kommer mitt hjärta hem, då ska vi ut på en långis med hundarna.
Ska bli rätt skönt, oavsett om de är 100000 minus grader ute :P
För man kan ju alltid fylla upp ett varmt bad sen innan sängen, vilket ja säkert kommer att göra.
I morrn har jag min riktigta lektion första gången i datorkunskap, ska bli skoj faktiskt. Men vill ju byta till RÄTTSKUNSKAP !!!
Den kursen har inte börjat ännu men de gör den nästa vecka, då får jag ansöka till den, om de nu inte är så att ja kommer att gilla datorkunskapen jätte mycket, får se i morrn, redan spänd för morgon dagen :P
haha nej då, skojja bara :)
Nej nu blir de att ja ska fixa med en del saker här hemma, måste städa, tvätta mm.
Men vi hörs och störs senare
Pusss

Bestämt mig

Nu har jag beslutat mig att jag ska byta från datorkunskap till Rättskunskap =)
vad tycker ni om det ?
Hur som helst har jag vart och handlat lite idag och har även bestämt mig för vilken film jag ska skriva om, de skulle vara en relationsfilm, så de får bli Titanic :P Den känner ju alla till. Så de ska nog gå.
De ska dock vara klart i morrn. :S
Men de ska ja nog klara av, annars får jag sitta hela helgen, vilket jag igentligen kommer att får göra oavsett, ligger efter en hel del med skolan nu känner jag.
Får se till att plugga upp mig, så ja kommer ikapp, har ju hela helgen på mig, och de ska ja fixa =)
Nej nu ska ja hoppa i säng men vi hörs i morrn, natt natt
Hörs och störs.
Pusss

Bil funnen

HAHAHHAH nu har vi äntligen så vi kommer iväg och så vi kan handla =) haha ville bara berätta de:P
Men vi hörs senare tjingeling.
Puss


Hmmm

God eftermiddag på er!!
Jag kom just från centrum, har vart och hämtat ut de andra paketet som inehöll min systers present.
Det var en beutyBox och en brun utan sol. Det var uppskattat, som tur var =)
Skorna hon ska få har ännu inte kommit dock, men de kommer nog snart.

Vi ska försöka komma iväg idag och handla, men vi får itne tag i någon som kan köra, eller jo de har vi fått men får inte tag i en bil att låna.
Visserligen fråga vi Linda & Peter om vi kunde låna deras bil fram och tillbaka för att handla, men de gick inte!
Vet dock inte riktigt varför. Men vet att dom också skulle handla idag, fast vi hade ju kunnat åkt efter dom, eller innan, men Icke sa Nicke..

Jaja hur som helst så ska vi försöka komma iväg nu. Men vi hörs och störs igen senare..

Pusss ♥


Nu var de äntligen gjort !!

Hallå, nu är provet avklarat för idag, kan säga så mycket som att de kändes bra, men sen är de ju upp till läraren vad han tycker! Hoppas verkligen att han iallfal kan ge ett godkänt.

Efter skolan så mötte jag upp Emelie, med chanel och Linda med Nova.
Jag hämta ut ett paket som kom från Ellos och i paketet låg min kappa som jag hade beställt =)
Hämta mina hundar och gick iväg till hundgården, så dom fick springa av sig, där efter gick jag till mamma för att äta, var så sjukt hungrig!

Väl hemma hos mamma hade jag fått massor med post, en hel hög faktistk, de var dock mesta dels räkningar, alltid lika skoj, eller INTE!
Hur som helst så har ja fåttt att ja ska hämta ut ett paket till ifrån ellos, undra vad som är i de paketet.
En sak till jag fick hem, som jag personligen inte vet var den kommer ifrån var en Penisring :)
HAHAHHAHAHA Jag har ju fan inte ens beställt de fattar nada !!
Bara tacka och ta emot då .:)

Nu sitter jag ju fortfarande hos mamma, som ni säkert förstår.
Ska försöka hitta någon som kan köra oss, vi måste iväg och handla.
Gärna på Willys :P Billigt och bra=)

Tessan ( kusin ) med hennes son Liam och kille Lasse kom även förbi här på en fika..
´Så nu sitter vi här. så ja ska väl se till att vara lite social nu medans dom är här.
Men vi hörs och störs sen senare igen...

Tjingeling!! Natt nattt


........

Herre Guuuud vilken dag jg har haft idag.
Börja med att jag vakna hyffsat tidigt för att plugga inför provet som är i morgon.
Plugga nästan non stop tills mitt ♥ kom hem, förutom att hundarna gick ut lite då och då.
Sen när han kom hem så tog vi ut hundarna ännu en gång, för vi skulle hem till syster, då hon bjöd på Middag idag, vart Kycklinggryta i apelsinjuice lite udda, men faktiskt riktigt GOTT! tack syster yster och mamma.
De var ju itne så att ja slappa där heller utan de fick bli en massa plugg där också.
Jag kolla även mina andra läxor, helvete vad jag har att göra, känns som att jag ligger efter en hel del nu må jag säga:P
SHIIIT!
jaja ska inte deppa, bara kämpa vidare..
Hur som helst så kom ja hem nyss, var hem till NATTIS & MARIO innan hemgången.
Mycket trevligt var ett tag sen man var där.
Vi lekte även vetrinär  :P Hörde hjärtljuden på min tjej :) ( hund )
helt otroligt att de faktiskt fungerade haha.
Om de nu itne var hennes hjörta vi hörde, men de återstår och se:P
Hur som helst så ska ja sova strax, ska bara ringa ett samtal nu.
Hörs i morrn igen. NATT NATT
Hörs & störs

Orkar inte

Jag pluggar & pluggar hela tiden, men känns som att jag inte får in något av de jag läser iallfal, hur kommer de sig ??
Fan frågan är hur de ska gå i morgon inför provet vi har i natur & kultur.
Usch nej jag vill inte ens veta de!!
Jaja som nio ser så har jag itne hunnit blogga mycket alls idag, då de enbart vart plugg, samt vart ute i de " fina" vädret:P Med hundarna..
Nej nu ska jag forsätta med att plugga, men vi hörs och störs som vanligt... :P
Puss

Hunden Nova

Jahapp, då var man nyss hemkommen då från att vart med Linda, peter & Vincent och hämtat hem en ny familjemedlem till dom.
Det var en svart lite Dvärg pincher. GRATTIS TILL ER =)
Dom hade lite svårt med att komma på ett namn till henne, men till slut så satt den, efter många om och men :P
Nova vart de, såå sött. Passar henne utmärkt =)
Här har vi bilden på Linda på väg till att hämta hunden..
Glada Linda på väg :)
Här har vi Nova som somna i bilen på väg hem till sitt förhoppningsvisa livslånga hem :)
Här har vi Nova igen :) sötnöten, thihiii
Första promenixen :)
Ja som ni ser så har dom nu fått sin nya livskamrat =)

Måste berätta vad som hände på hem resan :P
Peter körde för fort och fartkameran hann och ta kort!!
Inte kul, men endå lite kul ahhahaha
Ja nej nu måste jag fortsätta med att plugga, känner att jag ligger efter med det en hel del nu....
Hörs & störs
Pusss

Flen bor, håll i er för nu kommer jag

Ja då sitter vi hemma hos mig nu dåra, jag, Linda, Peter, Vincent Och självklart mina hundar :)
Nu ska vi iväg, kommer att komma in sen när jag är hemma igen, för att eventuellt visa bild på den nya familjemedelmmn dom kommer att få =)

Hur som helst så ska vi åka nu, dom tjatar.
Hörs & störs sen. Pusss


Stressad

Nu känner jag mig stressad igen, endå är jag klar &T redo för att gå till bussen som strax går.
Men endå stressad, vad är detta ???
Jaja hur som helst så ska jag dra till skolan, har Samhälle nu första Lektion efter den blir de en halv svenska lektion, då jag börjar DATAKUNSKAP IDAG !! Måste ju komma i tid till den då, men undra då nä'r jag ska sluta idag, hoppas de inte blir en lång dag :P hahha
Men hur som helst så hörs vi av senare....
Kommer att lägga upp en massa bilder sen förhoppningsvist, om jag hinner, men de ska nog inte vara nå problem :P
Älskar ju att blogga nu för tiden :)
Helt otroligt för att vara jag :P haha
Jajja jag måste Kila iväg nu. Men vi hörs & störs.
Puss på rei

Godmorgon

Hej, jag är uppe med tuppen, dessutom är jag också pigg..
Heeelt otroligt enligt mig själv, och även kanske för andra också :P
Hur som helst så har hundarna vart ute, jag har diskat, nu blir de en stund på crosstrainen, efter de några situps ;)
Sist men absolut inte minst en utgång med hundarna igen, innan man åker till skolan.
Efter min morgon träning här nu så ska ja tvinga i mig en ÄCKLIG SHAKE Usch dom är inte alls goda, men nu jävlar ska vi ändra livstid för gott =)
Hörs och störs senare igen.
puss

Buzzador

Godkväll, tycker att alla ni få som läser min blogg ska bli BUZZADOR Dels för att det är roligt, samt att ni får pröva mycket roliga saker.
Och de bästa av allt är att det är gratis...
www.buzzador.se
Jag har iallfal tagit mig ett bad, litet eget " spa " gjorde jag väl.
Kände mig så otroligt frusen i hela kroppen så de fick bli ett bad efter att vi tryckt i oss så mycket av de goda.
Här är då lite " reklam " hehe andvänd Neutrogena Stress Control Du också.
hehe!!
Nu när jag sitter här och gör de sista inlägget för idag, så vart jag så FRUKTANSVÄRT RÖKSUGEN!!
Vet ni vad jag gjorde då ????
Jo jag tog på mig ett plåster, än så länge har de inte blitt någon skillnad. Men men ja ska fan klara av att bli HEELT röökfri!
Men och andra sidan så känner jag att jag kan sluta, utan problem.
Men vill jag ha en cigg så vill jag, och ser inte de som ett problem..
Jaja skit samma, nu ska ja lägga mig ner och fortsätta läsa min bok, och sedan däcka..
Så jag i morgon kan valna uppp pigg och ALERT ;)
Hörs och störs i morrn GODNATT!!

Fått nog

Nu har jag fått nog med att plugga för idag.
Jag och min käraste beslöt oss för att dra till Lillmixen för att köpa massor med gott till vårt Söndags mys.
Eftersom mina nya tag startar idag så ladda vi upp STORT idag, haha
Snacka om att man idag kommer att äta ihjäl sig, då de blir slut med de i morgon.
Detta ladda vi upp med
Hahhaha ja ni ser de är juu massor med gottigheter :P

Jag sitter även och planerar min morgon dag. Hur ja ska starta den är såhär, Kliver upp 06:00 och trycker mig i mig de ja ska, vilket kommer vara en bra sak :=)
Sen ställer jag mig på min crosstrainer och försöker stå så länge ja orkar, ska ju endå vara en hyffsat mjuk start tills man kommer igång med de hela, där efter går jag ut med hundarna, när jag väl kommer in igen, kan jag ju göra mig ett par situps ;) Där efter en sköön lång dusch Innan man ska till bussen för att åka till skolan.
Sen efter skolan i morrn blir det hem, och ta ut hundarna, sen få i mog en shake elr nått i den stilen :)
Sen drar vi för att hämta pinchern ;)
Kommer bli kanon för Linda med familj att få hem en liten pincher..
Kommer bli så skoj...
Men kommer in sen senare igen för att säga godnatten till er alla :)
Hörs och störs senare
Pusss

Trött

Guuuud så trött jag är, min dag har gått ut på plugg och inte mycket mer.
I morgon är det skolan igen, en ny vecka med nya tag :)
Spännande vad som helst kan nu hända, ja funderar på att börja med träning i morrn, eller ja, träning och träning, ja ska nog börja äta lite bättre, på fasta tider, samt börja med LÅNGA promenader iallfal minst tre gånger om dagen...

Annars brukar de bara bli en lång och resten inte alls långa, visst ut kommer man då man har hund, men sen då ?
Nu denna vecka börja nya friska tag =)

Ska även iväg i morrn med Linda & Peter till.... Ja vad hette de nu, mins inte vad stället hette, men typ i Flen, vi ska hämta en liten vovve. ( Dvärgpincher ) Som Linda med familj ska köpa.
Ska bli spännande...
Kanske även linda vill gå ut och gå med mig då!
Då hon äntligen skaffar hund, och måste ut nu, alltid trevligt med Sällskap =)

Ja ja nu ska jag fortsätta med lite andra saker, men föresten ja kan rekomender macheter eller vad nu filmen hette, jag personligen tyckte att den var bra, men tror även att de kan vara från person till person, de var mycket blod med i filmen, så gillar man inte de, ja då rekomenderar jag INTE filmen :P

Vi hörs av senare för nu ska ja fortsätta...

Hörs och störs HEJDÅÅ!


Filmen

Glömde meddela er igår om vad jag tyckte om Hole in one :P
Jag personligen tyckte inte alls att den var sphär jätte jätte bra.
Men jag somna iallafal INTE! Vilket är ett stort +.

Orkade dock inte se den andra filmen, men den får de bli ikväll så meddelar jag om den sen efter också.
Snart hem, och plugga, ska plugga HELA dagen idag, utan att bli störd, telefonen ska vara avstängd, de endja jag ska ha öppet är bloggen, samt facebook, & hotmail. Om jag känner för att göra något :P

Hörs och störs senare....
Kraaaaaaaam


Morrn morrn

Godmorgon!
Jag klev just upp denna morgon, och jag håller på att hungra ihjäl, måste ta och göra mig en smörgås, de äör ju som sagt lunchtid nu också.

Helt stressad är jag, då ja har prov i samhäll på Onsdag och har inte alls hunnit med så värst mycket, dessutom har jag andra läxor som skall / måste göras.
Alla MÅSTEN känns alltid så jobbiga!
Hur som helst så ska vi hem snart, så jag kan sätta igång.

Nu ska ja äta frulle, hörs och störs. Hejsvejs...


Hmmmm

vakna nyss av att syrran är ledesen, är dock fortfarande kvar hos mamma, då ja höll på att frysa ihjäl när vi skulle gått hem.
Har ingen jacka med mig, så vi bestämde oss för att sova kvar.
Syrran kommer hem efter en lyckad kväll på " ute " stället dom var på..
Men tyvärr så hände de dessvärre en mindre rolig sak på hemresan!

Tydligen, har en så kallad kompis tilll henne hoppat på och slagit henne, efter att syrran hade sagt massa saker hon inte ville höra osv, osv. Men HALLÅ, VAD I HELA FRIDENS NAMN HJÄLPER DE MED VÅLD ????
Visst en del tror att de kan lösas med våld?
Jag personligen tycker inte man kommer någon vart med det!
Dessutom om man är kompisar, man gör bara inte så.
Hur som helst så har en vänskap totalt runnit ut i snaden nu, då ingen av dom vill vara kompis med varandra längre!
Hoppas att dom kansek i framtiden finner en lösning. Men och andra sidan kan man ju känna att man inte vill ha kompisar som gör så..
Jag skulle iallafal inte vilja ha sånna kompisar.

FRÅGA!!............ Tycker ni att det är okej att kompsiar ska flyga på en?
hade ni kunnat göra samma sak ?
Skulle ni efter en sån här händelse lösa de och bli vänner igen?
Hur skulle ni isåfall lösa detta ??


Föresten så måste jag tilllägga att allt som känns BRA, Nästan för bra. Alla sådana kännor är bara rent sagt SKIT!
Ex. När ja lämna iväg en en hund ut på prov, vilket slutade i Kaos.
Ringde på hus, som lät så bra, vart inget, tjejen sluta att svara.
En historia om en annan hund var katastorf i verklighetenm, men i " historian " en fantastisk hund.

Hur som helst de jag ville komma fram till var att känner man att de blir bra så blir de i själva verket tvärtom..
Så som jag trodde om denna kväll, Trodde verkligen att de skulle bli en kanon kväll för syrran och kompisarna...
JAG VERKLIGEN KÄNDE DE, OCH HUR VART DE ???
JO DENNA KVÄLL = EN VÄN -..... Alltså en vän mindre...

Jaja orkar itne skriva mer just nu, måste försöka somna om nu.
Och komma till ro igen :P
Ha det bra gott folk.
Natt natt....


Sova

Är fortfarande kvar hemma hos mamma med alla hundar, samt med min käraste...
Bara den att syster är ute, den yngsta sover, mamma sover och mammas sambo sover...
Vi själva är otroligt trötta vi också, så de blir hemgång för våran del nu när som helst.
Det är en himla tur att vi fick nyckarna så vi kan låsa dörren efter oss när vi går, så slänger vi bara ner dem i brevlådan efter vi låst =) Smidigt och bra när alla trött mössor sover =)

Övrigt just nu så känner jag mig stressad, då jag vet att ja ska upp tidigt i morrn för att plugga, måste verkligen GE GÄRNET nu för att klara av skolan..
Tungt men ger bra resultat till slut.. Nej nu ska jag inte tänka mer på de just nu, ska ju sova en hel natt innan pluggandet kommer igång :P Men nu är jag trött och ska börja röra mig.. =)


Jag säger godnatt till alla nu, så hörs vi i morrn igen...
Sov gott natt natt!!


filmdax

Nu är de dax för en rulle, det blir en komedi ( HOLE IN ONE )
Och om jag orkar efter den, så blir det en thriller som heter ( MACHETE ) Om jag nu bokstavera rätt :P

Kommer in efter detta igen och uppdaterar om vad jag tyckte om filmen / filmerna, ifall någon av er vill se dom så småning om, eller varför inte om ni redan har sett dom så kan ni ju berätta vad ni själva tyckte om dom ?





Kommenterare ?????

Hejsvejs


hunduppfödare

Godkväll på er!!

Jag undrar lite om vad folk tycker om hunduppfödare som säljer hund till barnfamiljer ?!?!??!
Bra / Dåligt, om bra Berätta Om dåligt, Berätta ???
Kom gärna med kommentarer. Intressant, väntar på svar ifrån er...


Hörs och störs..


lugnt det vart då



Här var dom som kom hit innan de skulle iväg och nu drog dom, JÄVLAR vad lugnt de vart :P
Men kul kommer de GARANTERAT att ha, de vet jag....
Fler möter dom upp nu på vägen..

Hur som helst denna kväll kommer bli lyckad !!

Minne då hon vart myndig ;)

Vi höärs och störs tjingeling...

Pusss


lite fler bilder från idag...


Vi kan ju börja med mig själv dåra =) hahhaa


Kopp kaffe med Toblerone sitter aldrig fel denna lördag :)
Måste unna sig när man inte festar, haha


Vårullar vart man ju sugen på oxå, thairullar´mums mums...


Här har vi då¨min mamma som gömmer sig bakom den " STORA" hunden hahhaha!!


Min ur söta vavva Happie :)


Puppy & Bozz fick jag även en bild på också =) Nellie ville dock inte vara med hon sprang ivög :P haha


Här fick hon vin & massor med annat..


SKÅÅÅÅL!!

japp, det var lite bilder nu då...


GRATTIS SYSTER

Som ni vet så fyller min syster 18 år idag, att min lilla, lilla syster äntligen blivit stor är helt otroligt.
Tiden går verkligen fort..
Ruskigt fort faktiskt...
Hur som helst så ska ni få se dom första bilderna på henne som 18 åring..






Här är hon, är hon inte Fin ???



EMELIE RÖSAN 18 ÅR!!
ÄNNU EN GÅNG ETT STORT GRATTIS TILL DIG.


Nu ska ni få se en bild på min sladdis till syster :P
ja kallar henne ( prutt ungen ) hahhaa



Hahahhaha söt nöten min... :P Efter maten satt pruttarna igång, :P

Själv så gjorde jag mig en jätte, jätte god ice coffie.



Den slank ner fort som bara den!
mums mums....

Åter kommer senare ska umgås lite här nu
Innnan syster yster ska ut med sina kompisar. Blir utgång för henne idag, vilke tur att hon vart 18 på en Lördag då, så utgång passa riktigt BRA :)


vI I "FAMILJEN" ska inte fira henne för ens den 29 : de då vi är ett gäng som drar på kryssning..
Längtar redan faktiskt, någon mer som ska på kryssning då ???

Hörs och störs sen
Pussss


Lite bilder från igår :)


Ja här ser ni min fika, med min bästa vän :)
Alltid har vi lika trevligt :)



Här var då hemma hos mamma när det var Idol tiden :P



Här var dock innan idol, söta amstaff valpar... som om 3 veckor får flytta hemifrån...
Någon som är intresserad ?


Här har vi mamman till valparna, samt mitt♥


Här var då första groggen som vart igår iallfal, hehe, hemma hos Jenni som äntligen skaffat eget, och trivs kanon bra.
Groggen slank ner fort som fan =)


Hahhahaha Detta hänge hemma hos Björn på väggen, höll på smälla av ???
endå var han INTE moderat såklart!! Hahhahaa Men hur går de då ihop kan man tänka sig :P


Här har vi fuller ( mitt allt ) hemma hos björn ♥


Här har vi Robban som Dj :P


Hahhahahaha Var bara tvungen att dela med mig av den " snyggve " jag var igår, haha INTE!!



Sist men inte minst så fanns de en låda hemma hos Björn som han hade..
ALLTID REDO!! AHHAHAAHA Bra jue!!

'


Matlagning

Hej, nu blir det en lunch,en sen lunch, vilket kommer leda till en sen middag >P hahha
kyckling i buljong, och ris.. perfekt !!
h;rs senare love....

Älskade syster

Hej / Godmorgon:P haha ja jag vakna typ nyss och är fortfarande trött, hur kommer de sig ??
Jaja jag ska nu iallafal ta mig en dusch, och piggna till har ja tänkt mig.
Idag fyller min älskade syster 18 år ( stor dag ) Ja, man mins ju själv hur de var dagen en själv fyllde 18 =)
Grattis till den underbaraste systern man kan ha, men kan även vara tvärtom ibland >P
Men jag tycker om dig iallfal.
Se till att ha en toppen dag nu Love...

hemkomsten

Jahpp, min kväll har verkligen vart si så där!!! kul i största dels, men sen mot sitt slut så slutar det ju alltid dåligt för min del....
Fråga mig inte varför ???
Ibland känns de bara så jävla trögt allt, hatar detta!! Vem fan tror du att du är ??
Ja kommer itne att glömma de du nyss sagt, du får allt till att låta som att allt är mitt fel'""" hatar de, väx upp förfan... Ett ord till och du kommer att ångra att du ens FÖDDES DIN FITTA!!
Jag vet att ja lovade bilder, men är så fruktansvärt trött och förbannad just nu så ja fixar med de i morrn, känns som att ja behöver lite sömn nu.. Men vi hörs i morrn natt natt
SOV GOTT
Vi hörs & störs
Pusss

Besök hos Björn!!

Hej jag sitter nu hemma hos Björn, kommer att lägga upop bilder om de sen senare hur min dag har sett ut, jag är lite lullig nu, hahaha s¨å de är nog bäst att ja slutar nu och återkommer närjag är hemma igen :)

Hörs sen mion sötisar.. Love


IDOL

Hej!!

Ja jag som igentligen är en " festar " Människa ( partypingla ) Sitter denna Fredag hemma hos mamma och kollar på idol.....
Vilken kväll, men de känns att det är behövligt att bara ha en lugn kväll idag..
Har fikat hemma hos Linda idag och ha´r även vart och kolla på underbart söta amstaff / rottis valpar...
Man blir ju lika sugen varje gång när man kollar på valpar...
Men ja vet att de är bra med hund för min del nu :P Har ju endå 4 stycken hemma :P

När jag kommer hem sen så ska jag visa lite bilder på bebisarna =)
Och på min härliga fika :P hahahhaha Intresant va haha...


JAJA skulle bara uppdatera lite, för man vet ju inte riktigt när man kommer hem :P
 Hör senare, pusss


blir så glad =)

Hej, som ni vet så har jag ju inte blogga så värst länge, men endå så hittar folk mig, vilket gör mig så otroligt glad =) Jätte roligt att få kommentarer från er söta människor där ute =)

Hoppas verkligen på fler...
 Hörs senare kraaam


Foderavtal ??

Man blir lite grinig när man tänker på vem man ger hundar på foder till..
Man litar på den man ger, endå så sköter inte människan hunden, när de gäller gå ut och gå, betala försäkring, betala maten osv. Utan låter någon annan göra de åt en, vad fan är de för fel på folk, dom vill bara ha & ha men sen skiter dem i de sen när de växer upp!!

Hur som helst ,man blir frustrerad, och till svar får man bara höra du lägge dig i för mycket, HALLÅ ????
Vad i helvete tror människan ???

Jaja jag orkar inte diskutera mer om den saken just nu, men hoppas på en förendring inom kort, annars får man se.... Jaja jag ska iväg nu... Hem och sova kanmske denna Söndag... Känner mig så trött!!

Men får se hur de slutar...

Tjingeling!


IRRITERAD

Ringer man tilöl lägenhetskontoret i Haninge så kommer man endå till ett kontor någon annastans, men ber man dem att koppla en vidare till Haninge så VÄGRAR dom, vad fan är de för sammarbete med hyresvärdar och vi som hyr ?????
Fan vad jag blir förbannad.

Ringde även igår och då sa dom att ja skulle återkomma idag men ja kommer ju inte fram dit, Hur gör man då ?!?!?!? ??Faaan

Ja ja jag skiter i dom nu ett tag, får tänka på annat.

Hur som helst så har ja en annan nyhet att förmedla...
Håll i er :P
Som ni redan vet så har jag 4 chihuahua var av en på hel foder.
HUR SOM HELST så¨har jag mailat på en ny =) Men de kepigast av allt är att dom hundarna som ja nyss mailat på får man gratis och de är valp ???
Nu är min fråga till er, Hur i H*****E kan man vilja skänka bort sina djur ?
De är ju endå som ens bästa vän, osv, och att man kan ta ett någorlunda pris, men amn ger fan inte bort en hund.
Jaja, jag blir ju glad om ja får den, men fattar endå inte'!!

JAJA nu så ska jag göra annat, kolla lägehet på andra ställen :P haha då haninge har förlorat mig som gäst :P

Ha de gott nu allihopa, hörs och störs senare...


Pusss♥


Psykolgi

Hej, kom just hem till mamma efter att ha vart på sista lektionen för denna kurs jag hade, ( Psykologi )
Fick även reda på hur de ser ut för mig betyg messigt, och japp jag har grejjat detta.
Fick ett G Men har nu på mig till den 25 : de och lämna in uppgifterna för vg & mvg om ja känner för de, vilket jag självklart vill göra :)
Ska göra allt för att grejja Mvg =)

Hur som helst så ska jag äta här hemma hos mamma idag, och senare blir de väl att gå hem till Linda en stund, ska även försöka gå runt till folk, så dem får pröva mina " produkter " jag har fått då jag är Buzzador, då får man ju hem varu prover som skall testas, sen skicka in vad folk tycker om just den produkten.
Och min produkt just nu är kräm för rengöring mot acne osv..Spännande ska de bli.
Måste även ta en bra relax bild för just denna kampanj som buzzador, och har då chansen till att vinna en spa dag på värde 500 kr.

Japp nej nu måste jag vara lite social här också.
Men vi hörs och störs.. :)


Måste skynda

Godmorgon på er där ute =)
Jag vakna en aning sent idag så nu måste jag rappa på rejält.
Bussen gå om 15 min, så de blir ett snabbt inlägg här :)
kläderna är på,sminket är på, pennan är i väskan, osv osv, bara bloggen kvar hehe.
Hur som helst idag efter skolan så ska jag Möta Linda, hon och jag diskuterar hund, kansek blir en Dvärg Pincher för hennes del, får se. De får vi kanske svar på senare...
Ska även lämna lite mat hem till morsan haha.
Men vi hörs senare....
Tjingeling

Natten närmar sig

Nu är jag hemma igen efter att ha vart hos Linda & Peter, gick från dom hem till nästa vän :) Fika är de enda man gjort idag, hahaha fyfan..  Nej hundarna har vart ute så nu är de bara för mig att tvätta av mig sminken, sen dyka ner i sängen, ska bli otroligt sköönt må ja säga..
I morrn har jag sista lektionen i Psykologi så nu är denna kurs avslutad snart då, hoppas bara att betyget är bra :)
Men de tror ja säkert :)
Nej nu ska ja sova, men kommer återigen i morrn
Godnatt!!
vi hörs & störs.... :p

Linda är lite efterbliven!!

Måste nu visa henne hur man gör täcken här på bloggen, då hon inte fattat de ännu, och endå har hon haft blogg längre än vad ja har haft :P
 Men jag älskar henne endå =)

Se och lär nu Linda....
♥♥


Hahhahahhah Herreguuuud vilken tur jag har

Hallå igen, hahahha Måste abra berätta att Linda har nu färgaat mina ögonbryn, då jag i vanliga fall brukar måla dom, så kan de ju avra skönt att inte behöva göra de mera....!
Bara den att man ska ha färgen i ca 10-15 min, och tror ni itne att jag glömde färgen ???
HAHAHHAHHAA Tog nyss bort färgen som nu har suttit i över en timme, SHIT SHIT SHIT!!
Men en jävla tur att de iallfal inte ser allt för taskigt ut måste jag ju säga, hahaha..
Nu är de bara att fixa mina ögonbryn så att dem bli jämna och fina :)

Sådära ja, nu har ja berätta detta roliga, hahhaaha..

:P



Love


Kanelbulle

Måste bara meddela att jag och mitt ♥ Åkte med hem till Linda, Peter och busunngen Vincent!
De bjöds på kaffe och kanelbulle, herreguuuud vilken bulle, tror de är den största jag har sett haha.
Propp mätt vart man jue också.

Riktigt goda var dom :)
Men attans så mätt man är!!
Men man ska inte klaga.. :P

Hur som helst så hörs vi av senare innan jag kommer att hoppa ner i sängen...
För ska väl hem till mina underbara djur snart!!

Tjingeling


Från Vincent

Nu ska Vincent skriva en mening till er där ute, hoppas att ni tar hans mening på allvar, då han verkligen menar de han skriver!!
ghgni87upnjöbhgbhglvbckhfhgjbvkovhvhbbb
bk l kb , bm
'
l b    n n  kgn bmbmkjnvfddddddddddddddghbtjfktgfdöjk
Ja, nu var de förmedlat :=)
Hörs och störs :) Tjingeling.

Proppmättt!!!!!!!!!!

Hallå i stugan, Nu har man ätit så nu är man mätt & belåten..
Linda & Busungen Vincent åt här dom också.
Nu blir de väl bara att ta de lugnt en stund, men ska visa bild på Virre =)
Vincent med hundar
Busungen hahaha, så sött :=)
Tyvärr så var inte alla hundar med, men bra vart de iallafal :)
Hörse senare igen, för nu blir de annat för oss, ja kan ju inte sitta och blogga, när man för en gång skulle har besök :P hehee
Hörs och störs senare
Pussss

Korkat!!!!!!

Hur JÄVLA DUM I HUVUDET FÅR MAN VA ?
Ja har legat med magont hela natten i princip och har inte kunnat sova alls.
Jag ringde vårdcentralen först för ja behöver en remiss så ja kan testa mig för dyselexi eller hur de nu stavas :P
Dessutom en tid hos gyn, för att se om ja har en cysta igen, vilket ja har haft en gång tidigare, men den operera jag bort.
Jag vill itne ha cysta igen, så för mig var det viktigt att fixa dem här tiderna, oavsett om jag missa denna svenska lektion jag skulle vart på idag.
Hur som helst så var de ett tag innan ja skulle iväg, så ja beslöt mig för att vila en stund, bara ligga, eftersom ja itne sovit inatt.
TROR NI INTE ATT JAG SOMNAR ? ! ?
Jag missar hela skiten, hur jävla dum får man vara ?
Är så fruktansvärt förbannad på mig själv, får vänta på sjukhusräkningen och bara betala och se glad ut för inget alls......
FAAAN!
Jajaja hur som helst så får jag boka en ny tid nu snart, men tror jag väntar ett par dagar iallfal, vill itne ringa dit nu igen på en gång :P
Men de blir nog bra :=)
Hur som helst så ska Linda & hennes söta Vincent komma, vi ska väl umgås lite, vilket de vart dåligt med på sista tid =) Man får klämma in lite umgänge ibland, vilket blir idag :=)
Ska även hinna plugga lite Engelska, svenska och samhälle, ( natur & kultur )
Nu ska jag kila iväg för att hänga tvätt, och torka av lite bord osv, men vi hörs av senare...
PUSSSSSSS

Äntligen

Godkväll igen då! Nu har jag äntligen kommit hem, vi har hunnit vart ute med hundarna, lagat mat så gubben får med sig matlåda i morrn :)
Kan de bli bättre ?
Nu ska jag slappna av med en bok och sedan sussa för i morrn blir de skola igen :)
vi hörs i morrn igen. Sov gott nu alla Natt natt
Puss

Proppmätt..

Heeej!!

Fy 17 vad jag var trött i morse, ville verkligen inte kliva upp ur den sköna sängen, låg helt underbart!
Men upp kom jag iallafal till slut. Kan ju inte skita i skolan för att jag var trött idag, hur skulle de se ut ?
Inge bra!
Hur som helst så tog jag mig till skolan, och första lektionen var samhäll.
Läran sa att han har fått in mitt prov, vilket var kanon...
Men hur de gick får ja vänta och se...
Nu är det bara börjar tänka på nästa prov som kommer nästa vecka.
Plugg plugg och återigen plugg...
Känns fan som att man itne får någon fritid över. Gaaaaagaaaaaaaaaaaaa.
Hur som helst, sista lektionen var Psykologi och han hade också fått mitt prov, men kunde inte öppna de, hmm vad fan öär de för fel ???
Jajaja får grejja de hur som helst.

Efter skolan gick jag med en kompis till centrum, hon skulle handla hem lite käk och pålägg och där efter vart de Donken, cheesburgare & en paj =) Smarrigt smarrigt


Nu hemma hos mamma, men måste snart ta mig hem igen, har tagit mig en kopp kaffe nu, så snart blir de till att gå hem för att plugga haha, har inget annat i huvet än plugg känns de som..

Men vi hörs av senare...
Pusssss


Trött!!

Är så fruktansvärt trött nu, vill bara krypa ner under täcket och tvär däcka..
De ska de bli också!!
Har jobbat hårt idag med Psykologi och samhäll provet, men äntligen klar säger jag bara, har tagit mig hela denna dag.
Men nu så, nu är de bara lite annat att tänka på :P
Min käraste har kommi igång med träningen, vilket ja också vill göra, ska nog boka in mig på ett pass spinning :=)
tufft som fan, men när man är klar så känns de underbart!
Nej nu ska ja sova, vi hörs i morrn, låååång dag i skolan i morgon väntar..
Sov gott nu allihopa. Natt natt

dagen innan prov!!

Hej, Nu sitter jag hemma hos min mor, har haft en jobbig dag... Två prov ska in i morgon och de ska ja grejja, men känns endå tufft.
De som behövs göras nu är att renskriva båda proven.
Detta fixar ja galant, tror ni inte de ? hehe
Ska snart hem till Nattis och Mario på en fika, kan ja slappa ett tag till en kopp kaffe :)

Ja jag har itne så jätte mycket mer att skriva, men slänger in en kvälls blogg senare.
Puss puss


Skrik & Panik!!!

Heeeeeeeej igen
Hoppas att allt är toppen med er där ute. Om jag ska personligen ska vara ärlig, så känner jag mig inte så här jätte mycket på topp. Kunde vart bättre.
Det är skolan ja tänker på, det är så mycket så man har knappt någon tid till fritid, och de SUGER!!
Jag som vill hinna med så mycket, mycket mer.
Bara nu till Onsdag så har jag Psykologi prov, samhäll prov och massor med andra ämnen, hur i hela fridens namn ska jag lyckas med detta???
HJÄÄÄÄÄLP!
Ja ja jag får kämpa så gott jag kan, men de enda ja tänker på, är just att csn har ändrat sina "regler" hallå lyckas man kanske få ett ig i ett ämne ja då kanske du inte får studiemedel, hur fan ska folk då klara sig ???
Dom menar verkligen att alla SKA få minst ett G i alla ämnen man studerar i ? Hur fan tänker dem då ???
Jaja, de värsta som kan hända är väl att man kommer tillbaka i skit hålan, då pratar jag om Försörjningstöd alltså, ja menar annars går de ju itne, men de är ju de sista man vill.
Men men nu pratar vi itne mer om mitt stress ämne :P
Lite andra saker som hänt, Hmm, ja en av mina tikar har lyckats med en tjuvparning :S
Känns inte alls bra då hon är uppe i åren, visst att hon är en så kallad erfaren avels tik, men endå detta ville jag ju inte.. Men vi får hålla tummarna att allt går som de skall :=)
Ja har även klipt mig, och ni ska få se en bild ↓
Så här vart de, Någon kommentar ?? hehe
Föresten, så ska ni få veta att ja som har vart stor rökare, inte har köpt ett enda cigarett paket sen i fredags förra veckan, känner mig verkligen stolt, visst ja har tagit en cigg då och då. Men ja är itne alls samma rökare som innan, och ja ska bli helt rök fri så småning om :) HÅLL TUMMARNA!!
Nu ska ja iväg ses och hörs puss å kram...